Ny

The Yoga Collection 2015 DVD & CD

748,00 kr
645,00 kr


Möjliga leveranssätt: Postleverans inom Sverige, Postleverans i EU, Postleverans utanför EU
THE YOGA COLLECTION
by Malin Berg & Maria Ekman
 
DVD/CD/Streaming
Vi skapar och utvecklar yoga likt en designer som använder sig av tyger och snitt som känns inspirerande och unika. En modern up to date-stil för den modiga yogautövaren som vill utveckla ett eget personligt och kreativt uttryck på yogamattan.
The Yoga Collection har en kärna av kreativitet och personligt uttryck. En modern form av yoga som lämpar sig väl i vår tid och som tänker utanför ramarna avstyrda koncept. Vårt mål är att inspirera dig till ett eget uttryck på yogamattan, för vi tror starkt på att det är då det blir som allra bäst!
Dvdn innehåller 4 st intro-sekvenser, 4 st temaflow och 4 st cooldown-sekvenser som du i din tur kan kombinera som du vill! Kopiera övningarna så som dem är eller inspireras och skapa ditt eget!
 
Yogalärare: Malin Berg
Malin är yogalärare och gruppträningsinstruktör med en bakgrund i artistisk gymnastik. Hennes specialitet är att ta dig upp i olika inversions genom sköna förflyttningar och flöden på yogamatan. Hon arbetar med yoga både i gruppform och privata sessions samt utbildar för Aerobicweekends i Sverige och utomlands. Utvecklare av The Yoga Collection, en spetsutbildning i yoga i en kreativ och modern up to date-stil. Malin har en kandidatexamen i folkhälsa med inriktning på idrotts/träningspsykologi, träningsfysiologi och stressfysiologi. 
 
Yogalärare: Maria Ekman
Maria är Yogalärare, Holistictrainer och "frihetstänkarinspiratör". Maria har mer än 20 års erfarenhet av att instruera och leda grupper. Hon driver det frilansande och kreativa träningsföretaget FlyStudio där hon leder grupper och individuellt utformad PT träning, Workshops och utbildningar. Hennes yogaklasser är flödande, stark yogaträning som också ger lugn, djup och sensibillitet. Sköna förflyttningar över mattan - en känsla av att dansa yoga och njuta av det! Utbildar för Aerobicweekends och har tillsammans med Malin utvecklat The Yoga Collection. "Hitta ditt eget rörelsevis där det går lätt och du känner dig fri, då får du flyt, då mår du som bäst"
 
Om du önskar anvämda TYC på dinanläggning eller i dina grupper kontakta oss för mer information.
 
För kurser, event och träningsresor  inom Yoga vänligen besök
Tel 0703322446
mail@aerobicweekends.com
 
Erbjudande - DVD & Music Mix Pack! Du sparar 100 kr!
Du har nu chansen att få vårt DVD & Music Mix Pack! Förutom DVD-skivan med träningsvideon kan Du även få CD-skivan med musikmixen i videon, till ett reducerat pris. Välj Din Music Mix Pack-variant i menyn nedan.

Strömmande film och musik på alla dina enheter! På itrainer.se finns klassupplägg med musikmix bland mycket annat tillgängligt online. Beställ på iTrainer.se »

Tillbehör

Produkt OBS Status Pris
Reebok Stretch/Yoga/Aerobic/Studio Mattor Reebok Stretch/Yoga/Aerobic/Studio Mattor
Visa information om tillbehör

Vi rekommenderar också


Kunder som köpte denna produkt köpte också


Utforska även dessa kategorier: Träningsvideo, Henk design & AerobicWeekends